Concept

Slingerpad De formule 'Nuit de Rêve' omvat:


-Met fakkels verlicht pad naar de suite bij aankomst
-Aperitief & Amuses-Bouche 
-Viergangen diner in de Suite of Roulotte
-Sfeermuziek en Geurstaafjes
-Prachtige kaarsverlichting 
-Uitgebreid ontbijt voor 2 personen geserveerd in de Suite of Roulotte
-Onbeperkt koffie (NESPRESSO) en thee

Een overnachting bij Le Manoir d’Ange is niet compleet zonder zijn unieke concept Nuit de rêve. Het concept is erop gericht om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken waardoor u de dagelijkse beslommeringen ver achter u kunt laten en u zich eventjes met z’n twee alleen op de wereld kunt wanen. 
Ons doel is om u een droomnacht te bezorgen in een sfeervolle en romantische setting.

Aankomst op de Manoir

Met de auto arriveert u op een van tevoren afsproken tijdstip op het landgoed.

Vrolijk in de wind wapperende fakkels heten u en uw geliefde welkom. Het enige wat u moet doen, is het volgen van de fakkels die langs het kronkelpad richting Le Manoir staan opgesteld. Binnen maakt een zee aan kleine kaarsjes u wegwijs naar uw charmante suite.

Contact met mensen is niet aan de orde. Uw droomnacht samen, weg van de dagelijkse realiteit, is nu echt van start gegaan...

Uw droomnacht in de suite/roulotte

Zodra u uw suite/roulotte betreedt, komt u binnen in een wondere fantasiewereld. De suite/roulotte is sfeervol verlicht met talrijke kaarsen waarbij de vlammetjes rustig meeschommelen op het ritme van de zachte muziek die de ruimte vult.

U kunt de eerste indrukken op u laten inwerken met een heerlijk aperitief en bijhorende amuses-bouche die voor u klaar staan. Het best gaat u hier even voor zitten in de knus gedecoreerde zithoek, of indien u kiest voor La suite d’Atlantide, in het voorverwarmde stenen bad, gevuld met heerlijk warm water en etherische olië.

De rest van de avond verloopt op uw eigen tempo. Het viergangendiner staat klaar in uw suite. De huisgemaakte soep wordt door theelichtjes warm gehouden en kunt u uitserveren wanneer u dit wenst.
Het koude voorgerecht dat vlak voor uw aankomst is klaargemaakt, staat reeds opgediend op een sfeervol gedekte tafel met kristallen glazen en zilveren bestek.
Een luxe tajine als hoofdgerecht dient u enkel nog even op te warmen op de elektrische kookplaatjes.
Tot slot wacht u een heerlijk dessert in de koelkast van uw suite. 

Thee en koffie (Nespresso machine) staan gratis ter uwer beschikking. 

Na uw verkwikkende droomnacht, wordt er de volgende ochtend op een van te voren afgesproken tijdstip op uw deur geklopt en uw uitgebreide ontbijt op een dienblad klaar gezet. Het enige wat u nog hoeft te doen is het zetten van thee of koffie die u onbeperkt kunt nuttigen in uw suite.

Het einde van uw droomnacht

Uitchecken gebeurt tegen de middag - helaas, het moment om uit uw droom te ontwaken - en om kennis te maken met uw gastvrouw en gastheer die dat allemaal voor u hebben mogelijk gemaakt. Graag delen we uw indrukken  met u.

Welkom bij de Nuit de rêve van Le Manoir d’Ange! Een onvergetelijke droomnacht wordt u en uw geliefde gegarandeerd!
Tuin Manoir